HERROEPINGSRECHT/BEDENKTIJD

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. (*)

U heeft na uw annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. 

Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. 

Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw rekening.

Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via printing@sillyscreens.nl

En sturen wij u een retourformulier.

(*)Uitzondering maatwerk:

 Indien u via deze webwinkel een item koopt dat niet in onze collectie zit en dat op u verzoek op een speciaal model shirt/kleur/maat/print gemaakt wordt, dan is het herroepingsrecht  niet van toepassing. Bv. U wilt onze print op een ander model of kleur shirt/sweater.

De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

© 2013 - 2023 Sillyscreens: Unieke ontwerpen en duurzame T-shirtdrukkerij | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel