PRIVACY Verklaring:
SillyScreens verbindt zich ertoe de privacy van haar bezoekers te beschermen en te vrijwaren.
SillyScreens gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens en behandelt deze vertrouwelijk.
Deze privacyverklaring beschrijft wat er gebeurt met de gegevens die u ons meedeelt of die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt.

SillyScreens:
Vestigingsadres: Kanaalstraat 210 Bis, 3531CR, Utrecht
Bezoekadres: Atelier SillyScreens, Uraniumweg 21, 3542Ak, Utrecht
KVK nr.: 67684874

Gegevens die wij verzamelen:
Bij het beheer en onderhoud van onze website kunnen wij de volgende gegevens verzamelen en verwerken:
-Informatie over uw gebruik van onze website met inbegrip van details over uw bezoeken zoals de pagina's die u hebt geopend. Deze worden door Google Analytics gebruikt om het aantal bezoekers van onze website te tellen.
-Gegevens die u vrijwillig meedeelt. Bijvoorbeeld wanneer u een bestelling te plaatst: naam, adres, woonplaats, emailadres. Deze gegevens verwijderen wij van onze computers na 1 jaar.
De factuur blijft uitgeprint op papier in onze boekhouding. Deze bewaren wij, volgens de voorwaarden van de Belastingdienst, maximaal 7 jaar.
-Gegevens die u ons meedeelt wanneer u op enigerlei wijze contact met ons opneemt.
- Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Recht van informatie:
U hebt het recht om op elk moment te worden geïnformeerd over de opslag van uw persoonsgegevens, hun herkomst, de ontvangers en de doeleinden van de gegevensopslag.
Recht van verbetering:
U kunt verzoeken dat uw persoonsgegevens worden verbeterd, aangevuld of verwijderd of u kunt het gebruik ervan verbieden. Binnen een termijn van vier weken na ontvangst van uw verzoek zullen wij u in kennis stellen of en in welke mate wij gevolg zullen geven aan uw verzoek.

Gebruik van Cookies
Cookies geven informatie over de computer die de bezoeker gebruikt. Zo kunnen cookies informatie verzamelen over uw algemeen internetgebruik. Wanneer gebruikt, worden de cookies op uw computer gedownload en op uw harde schijf opgeslagen. Dergelijke informatie heeft geen betrekking op uw persoon. Het betreft uitsluitend statistische gegevens die geen persoonsgegevens bevatten. Desgewenst kunt u de instellingen in uw webbrowser aanpassen om cookies te weigeren. Dat kan eenvoudigweg door in uw webbrowser de instelling cookies weigeren te activeren.

Verwerking van uw gegevens
Indien u bij ons een bestelling plaatst en u daarbij uw adres en email gegevens aan ons verstrekt, zullen wij die alleen gebruiken om uw bestelling aan u te kunnen verzenden en om daarover eventueel met u te communiceren.
Deze gegevens worden bewaard in ons verwerkingsregister. Na verzending van uw bestelling zijn ze niet meer online.
De persoonsgegevens die wij over u verzamelen, worden verwerkt om u onze diensten te kunnen leveren. 

Klacht indienen:
Als bezoeker van onze webwinkel heb je het recht om online een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact met ons opnemen: Mocht u vragen hebben over dit privacy beleid, stuur ons gerust een e-mail naar printing@sillyscreens.org

 

  • logo ideal

Volg ons op Instagram

#Sillyscreens

© 2013 - 2020 SILLYSCREENS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel